bg de huiswerkwinkel

de huiswerkwinkel

Huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren

  • Weg naar de Oude Veert 5
  • 1934 CJ
  • Egmond aan den Hoef
  • Lisa van Nieuwburg-Bedaux
  • 06-19642646
  • info@dehuiswerkwinkel.nl

openingstijden:

  • maandag t/m donderdag
  • 16:00 uur tot 18:00 uur &
    19:00 tot 21:00 uur

contact

lisa van Nieuwburg-bedaux

Lisa Bedaux

Lisa werkt graag met jongeren en heeft in de regio Den Haag ruim tien jaar ervaring opgedaan met huiswerkbegeleiding. Haar eigen huiswerkbegeleidingsinstituut bestaat nu 9 jaar, dus Lisa heeft 19 jaar ervaring in dit vak.

Meteen na haar eigen middelbare schooltijd begon zij met het begeleiden van scholieren. Tijdens haar studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden was zij mede verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van een huiswerkbegeleidingsinstituut in Wassenaar en ging daarna als vestigingsmanager aan de slag in Oegstgeest. In Den Haag heeft Lisa ook voor de klas gestaan. Als vormingswerker ontwikkelde zij projecten op het gebied van voorlichting, preventie (alcohol en loverboys) en sociale vaardigheden (weerbaarheidstraining) en voerde deze uit op voortgezet en basisonderwijs.

Toen zij in 2011 naar Noord Holland verhuisde ging zij op zoek naar werk in de omgeving en kwam bij de Rafael stichting terecht. Daar werkte zij voor Queeste, als woonbegeleider, groepsleider en persoonlijke coach van kinderen en jongeren met een psychiatrische zorgvraag en/of een verstandelijke of sociaal emotionele beperking en/of verslavingsproblematiek.

Lisa begon het werken met middelbare scholieren te missen en merkte dat zij haar ei niet helemaal kwijt kon in de zorgsector. De plannen lagen er al langer, en het moment was aangebroken om de stap te zetten om haar eigen onderneming op te zetten. Sinds april 2014 is de huiswerkwinkel een feit! 

Lisa is ervan overtuigd dat alle kinderen het in zich hebben om op hun niveau succes te boeken op school. Met begeleiding op maat, persoonlijke aandacht en een gezonde dosis humor krijgt het talent in ieder kind de kans om te groeien.